Client Relations Consultant

Functieomschrijving

Ben je gepassioneerd over klantervaring? Word je enthousiast van analyseren, ben je gestructureerd en kun je organiseren?


What’s in it for you? 

Multi-Value biedt een open cultuur met jonge en enthousiaste collega's in een open, moderne en internationale werkomgeving. Onze medewerkers krijgen de kans om zelf ook actief bij te dragen aan de toekomst van de organisatie.
Tegelijkertijd is er voldoende ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Naast onze beroemde en beruchte eindejaarsviering, maakt de wekelijkse borrels op vrijdagmiddag ook deel uit van de secundaire arbeidsvoorwaarden.Functievereisten

Nog steeds aan het lezen? 

Mooi, laat me je dan wat meer vertellen over de rol...

Als Client Relations Consultant ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van één of meer projecten voor een bepaalde klantportfolio. Je werkt nauw samen met het team van projectcoördinatoren, projectmedewerkers om een actueel overzicht te hebben van de verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het project en de financiële resultaten en onderneemt actie als er wijzigingen in het project nodig zijn en staat in nauw contact met de klanten om over deze wijzigingen te communiceren.


Omdat je vaak de behoeften en vereisten van de klant moet vertalen naar efficiënte en solide project set-ups, is het van essentieel belang dat je over uitstekende organisatorische vaardigheden beschikt, dat je vooruit kunt plannen en de werklast dienovereenkomstig kunt prioriteren. Een analytische blik op data is een goede vaardigheid om te hebben, omdat je uit de data inzichten moet kunnen halen en vervolgens op basis van die inzichten advies gaat geven.

In deze functie moet je een goede manager zijn met een breed overzicht over je projecten en een natuurlijke leider zijn die beslissingen kan nemen en teamleden kan coachen om de projectdoelen te bereiken. Je hebt absoluut goede sociale en communicatieve vaardigheden nodig om met jouw projectteam collega's samen te werken. Overigens ben je regelmatig buiten de deur om klanten te ontmoeten, ook doen wij veel via Zoom sessies en Team sessies.

Het is belangrijk om minstens een paar dagen per week op kantoor te zijn in Eindhoven.
En af en toe zul je ook naar ons kantoor in Antwerpen reizen.

Director Business Development

Wat maakt jou geschikt voor deze functie?

 • Minimaal een afgeronde Masteropleiding met affiniteit met analyses.
 • Minimaal 3 a 4 jaar relevante werkervaring.
 • Je werkt zelfstandig, pragmatisch en gestructureerd.
 • Je bent resultaat- en klantgericht, met passie voor consumenten.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.
 • know how van Microsoft Office (Excel/PowerPoint)

Wat willen we jou aanbieden:

 • Een jong, enthousiast en gedreven team gemiddelde leeftijd tussen de 25 en 35 jaar.
 • Salaris tussen € 3.200,- en € 3.900,- bruto per maand (o.b.v. fulltime dienstverband), afhankelijk van je ervaring.
 • Ruimte voor persoonlijke- en professionele groei.
 • Telefoon abonnement.
 • Een laptop.