Client Relations Coordinator België

Functieomschrijving

Ben je gepassioneerd over klantervaring? Ben je georganiseerd en oplossingsgericht en niet bang voor een beetje druk om deadlines te behalen?


Wat betekent dit voor jou?

Multi-Value biedt een open cultuur met jonge en enthousiaste collega’s in een open, moderne en internationale werkomgeving. Onze medewerkers krijgen de kans om zelf ook actief bij te dragen aan de toekomst van de organisatie.

Tegelijkertijd is er voldoende ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Functievereisten

Nog steeds aan het lezen? 

Mooi, laat me je dan wat meer vertellen over de rol...

Als Client Relations Coordinator ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de klantbelevingsbezoeken voor onze klanten. Je zorgt ervoor dat deadlines worden nageleefd en dat mystery shoppers/coaches op de juiste locatie op het juiste tijdstip hun bezoeken uitvoeren. Tevens ben je het aanspreekpunt van de mystery shoppers en coaches in het geval van vragen. Je moet dus klantgericht zijn met een fijne telefoonstem en zelfstandig oplossingen kunnen vinden.


Je begeleidt meerdere internationale projecten tegelijkertijd; je moet dus goed zijn in het onthouden en organiseren van details. De antwoorden op vragen van shoppers moet je hebben of snel kunnen vinden. Je bent ook leergierig; we werken met een systeem waar alles in wordt bijgehouden. Je krijgt hier uiteraard een uitgebreide training voor, waarna je hier zelfstandig me aan de slag kunt.

Je maakt als Client Relations Coordinator deel uit van een hecht team met gelijkgestemden. We hebben een hybride werk-cultuur (deels op kantoor in hartje van Antwerpen, deels vanuit huis - dagen in overleg). Het is daarom van belang dat je goed kunt communiceren.


Wat maakt jou geschikt voor deze functie?

  • Je werkt zelfstandig, maar communiceert efficiënt met collega’s
  • Je bent klantgericht, met passie voor consumenten en retail
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (Frans is een plus)
  • Een goede kennis van Word en ExcelWat we jou aanbieden:

  • Een jong, enthousiast en gedreven team.
  • Een marktconform salaris.
  • Ruimte voor persoonlijke en professionele groei.
  • Hybride werkomgeving (thuis & kantoor).
  • Een eigen werklaptop.