Client Relations Manager

Functieomschrijving

Vanwege veranderingen in onze organisatie is Multi-Value op zoek naar een Client Relations Manager om onze teams in de verschillende landen te versterken. Ben je gepassioneerd over klantervaring? Word je enthousiast door onze projectteams te coachen en klanten te helpen een betere service aan hun klanten te leveren?


Ja? Super goed! Omdat we op zoek zijn naar een enthousiaste, communicatieve, klantgerichte, proactieve teamspeler om ons team te versterken. Ben je een creatieve perfectionist met een groot gevoel van eigendom (en humor)? Dan zijn wij HAPPY TO MEET YOU!


Wie zijn wij?

Multi-Value is een internationale organisatie die gespecialiseerd is in het meten en verbeteren van de klantervaring bij de bedrijven van onze klanten in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland door tools te gebruiken zoals bezoeken aan klantenervaringen, feedback, coaching en training. Multi-Value voert jaarlijks meer dan 40.000 bezoeken aan klantenervaringen (met feedback en coaching) uit voor haar klanten in verschillende sectoren, waaronder de automobielsector, de detailhandel, het bankwezen en de horeca. De organisatie wordt gekenmerkt door de informele sfeer, teamgeest en enorme drive om de klantervaring te verbeteren.


Waarom zou je voor Multi-Value kiezen?

Multi-Value biedt een open cultuur met jonge en enthousiaste collega's in een open, moderne en internationale werkomgeving. Onze medewerkers krijgen de kans om zelf ook actief bij te dragen aan de toekomst van de organisatie.
Tegelijkertijd is er voldoende ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Naast onze beroemde en beruchte jaarlijkse team event, maken de wekelijkse borrels op vrijdagmiddag ook deel uit van de secundaire arbeidsvoorwaarden.Functievereisten

Nog steeds aan het lezen? 

Mooi, laat me je dan wat meer vertellen over de rol...

Als Client Relations Manager ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van één of meer projecten voor een bepaalde klantportfolio. Je geeft leiding aan de projectteam om een actueel overzicht te hebben van de verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het project en de financiële resultaten en onderneemt actie als er wijzigingen in het project nodig zijn en staat in nauw contact met de klanten om over deze wijzigingen te communiceren.


Omdat je vaak de behoeften en vereisten van de klant moet vertalen naar efficiënte en solide project set-ups, is het van essentieel belang dat je over uitstekende organisatorische vaardigheden beschikt, dat je vooruit kunt plannen en de werklast dienovereenkomstig kunt prioriteren. Een analytische blik op data is een goede vaardigheid om te hebben, omdat je uit de data inzichten moet kunnen halen en vervolgens op basis van die inzichten advies gaat geven.

In deze functie moet je een goede manager zijn met een breed overzicht over je projecten en een natuurlijke leider zijn die beslissingen kan nemen en teamleden kan coachen om de projectdoelen te bereiken. Je hebt absoluut goede sociale en communicatieve vaardigheden (virtueel en in real life) nodig om met jouw projectteam collega's samen te werken. Overigens ben je regelmatig buiten de deur om klanten te ontmoeten, ook doen wij veel via Teams. Het is daarnaast heel belangrijk om minstens een paar dagen per week op kantoor te zijn in Eindhoven. En van tijd tot tijd zul je ook de collega's in Antwerpen (BE) en Roubaix (FR) gaan ontmoeten.

Wat maakt jou geschikt voor deze functie?

 • Je bent een sterke persoonlijkheid en krijgt energie van het geven van presentaties. Je bent niet verlegen om voor een camera of op een podium te presenteren. Je hebt de vaardigheid om naar mensen te luisteren en je gesprek aan te passen aan de mensen met wie je spreekt. Je ben sympathiek, kunt omgaan met en maakt gemakkelijk nieuwe relaties.
 • Je bent woonachtig op acceptabele reisafstand van Eindhoven en/of Antwerpen.
 • Je hebt minimaal een afgeronde Bacheloropleiding (Communicatie, Business & Retail of Horeca / Facility Management).
 • Je hebt affiniteit met analyseren en presenteren.
 • Minimaal 3 a 4 jaar relevante werkervaring. Ervaring in een marktonderzoek, mystery shopping of training/coaching omgeving is een pluspunt.
 • Je werkt zelfstandig, pragmatisch en gestructureerd.
 • Je bent resultaat- en klantgericht, met passie voor consumenten.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur ook Franse en/of Duitse taal.
 • Know how van Microsoft Office (Excel/PowerPoint) en bij voorkeur ervaring met SaaS software, planningstools en/of ERP systemen (AFAS).
 • Je bent beschikbaar en bereid om fulltime te werken.


Wat willen we jou aanbieden:

 • Een jong, enthousiast en gedreven team gemiddelde leeftijd tussen de 25 en 35 jaar.
 • Salaris tussen € 3.200,- en € 3.900,- bruto per maand (o.b.v. fulltime dienstverband), afhankelijk van je ervaring.
 • Ruimte voor persoonlijke- en professionele groei.
 • Telefoon abonnement.
 • Een laptop.